מלונאות | חטיבה עליונה

מגמת מלונאות החלה לפעול משנת 2001 ומיועדת לתלמידים המעוניינים לרכוש מקצוע נדרש בתחום אומנות הבישול וקונדיטאות (מגדנאות). מגמת מלונאות הינה מגמה רב-תחומית, חדשנית ומרתקת. נושאי הלימוד במגמה משלבים בסיס עיוני בתחום מדעי התזונה ובמקביל נלמדים מקצועות ההכשרה הטכנולוגית: בישול מלונאי או אפייה מלונאית. התלמידים ירכשו במהלך לימודיהם כלים ללמידה עצמית, ראייה מערכתית רחבה וביקורתית, מיומנות עבודה בצוות ומיומנות נוספות. הבוגרים יוכלו לפתח קריירה בתחום הבישול והאפייה ולהשתלב ולהתפתח בתחומים אלו בבתי מלון, מסעדות ועסקים עצמאיים.

פרופסור אלון גלבמן, מפמ"ר מגמת מלונאות